MASINSKO MALTERISANJE je jedna od usluga za koju se kompanija CMC GRAMAX specijalizovala. Dugogodisnje iskustvo, profesionalna oprema I veliki tim garantuje ispunjenje svakog posla vrhunskim kvalitetom I velikom brzinom. Posedujemo 7 masina tipa PFT G4 i G5 pa u svakom trenutku mozemo da odgovorimo na manje i veće zahteve vezane za ovu vrstu radova i u maksimalno brzom roku iste izvedemo. U zavisnosti od potrebe i dinamike gradilista izvodimo dnevno od 150 do 1000m2. Koristimo najkvalitetnije materijale, uključujući postavljanje ugaonih profila, nanošenje adekvatne podloge pre malterisanja kod slabo upijajucih i glatkih zidova i plafona visoke gustine kao i sve ostale pripremne i zavšne radove u skladu sa tehničkim propisima za ovu vrstu radova. 
 
 
Kompletna infrastruktura za efikasno obavljanje posla je obezbedjena. 
 
Nasa kompanija Vam moze izaci u susret sa MASINSKIM MALTERISANJEM za sve tipove objekata: kuće, poslovnog prostora, zgrade ili fasade. Nas uigran i profesionalan tim sa kompletnom opremom koja odgovara najvisim standardima u kratkom roku moze odgovoriti na svaki izazov. 
 
Prednosti MASINSKOG MALTERISANJA su brzina, prakticnost, ravne povrsine kao I uvek jednak kvalitet materijala. Postoji vise tipova kvalitetnog materijala a od kolsuntacije sa nasim strucnjacima Vi birate koji zelite na Vasim zidovima. Ukoliko zelite mozete pogledati listu nasih klijenata i uveriti se zasto smo specijalizovani za MASINSKO MALTERISANJE.