Kompanija GRAMAX nastala je 1994. godine u Aranđelovcu. 
 
Prvobitno orijentisan na trgovinu građevinskog materijala na malo, porodični posao se vremenom širi i na veleprodajni segment. Razvojni put nastavio se izvođenjem unutrašnjih građevinskih radova, da bi postepeno došao i do projektovanja i izvođenja kompletnih građevinskih rešenja. 
 
Danas je kompanija GRAMAX pouzdan partner koji pruža usluge za pojedinačne segmente gradnje, ali istovremeno i sveobuhvatne inženjering platforme u građevinarstvu. Posebnu pažnju posvećuje kvalitetu materijala i usluga koje pruža, kao i izboru pouzdanih saradnika pažljivo biranih kroz dugogodišnje poslovanje i iskustvo. 
 
Preporuka klijenta je najbolja preporuka. Zato se trudimo da iskustvo koje imamo primenimo u svim segmentima poslovanja, sa ciljem da vaše zadovoljstvo bude preporuka za nas.
 
GRAMAX - KAD SE GRADI 
 
 
 

Misija

Kad se gradi, Gramax je sinonim za kvalitetna, pouzdana i pravovremena građevinska rešenja. Stručnost i motivisanost svih učesnika u procesu, od inženjera i arhitekata do izvođača radova, doprinose visokom zadovoljenju očekivanja i potreba naših klijenata i kupaca. 

Vizija

Naša vizija je da stalno pomeramo granice, postavljamo nove standarde u oblasti poslovanja, investicija i trgovine građevinskim dobrima, pratimo ali i kreiramo trendove, uz duboko poštovanje principa očuvanja životne sredine.