Article listing

Nova godina 2017 Čukarica naselje Bele Vode ulica Belo Vrelo, Organizovali smo posetu Deda Mraza našoj nedavno useljenoj zgradi sa ciljem da iznenadimo i obradujemo sve stanare a posebno mališane.
Detaljnije
Što se tiče zidanja na samom objektu ono je dovedeno u završnu fazu (trenutno se vrši zidanje prezida šestog, poslednjeg sprata).   Drvena konstrukcija (krov) je završena u celosti i trenutno se privode kraju limarski radovi na samom krovu.
Detaljnije
Završeno betoniranje ploče šestog sprata
Detaljnije
Na objektu u ulici Drage Spasić, Žarkovo, Čukarica, Beograd koji gradimo,trenutno se radi na pripremi ploče 5 sprata za betoniranje.Što se i poklapa sa dinamikom radova za ovaj objekat.
Detaljnije
Poslednji slobodan  stan u objektu na Žarkovu, Bele vode, ulica Belo vrelo 54 bivša Mate Jerkovića 56-58 po strukturi cetvorosoban površine 98m2 useljiv odmah
Detaljnije
  Radovi se izvode prema planiranoj dinamici. Završena je ploča prizemlja. Trenutno se izvode radovi na armiranju betonskih stubova, zidova lifta, stepeništa, greda i pripreme za betoniranje armirano betonske ploce iznad prizemlja.
Detaljnije